Algemeen

Welkom bij:

Het Oude Ambachten Atelier te Nijkerk

Ingrid  Boomkens

 

Als u eens wilt komen kijken bel dan even. Zodat u zeker weet dat ik er ook ben!

 

In ons Atelier kun je je eigen sfeer kaarsen maken. Op een creatieve manier bezig zijn met was in de door uw gekozen kleuren en vormen. In verschillende technieken van dompelen tot gieten. Elk jaargetij weer nieuwe kleuren en vormen en ideeen. Van Modern tot Klassiek. Meer informatie zie workshops

   

 

KINDERFEESTJES   kaarsen maken                                                                                                                                                                                                         Een onvergetelijk creatief kinderfeestje met een verrassend resultaat. Voor elke leeftijd een passende techniek, van dompelkaarsen, droomkaarsen tot ballonkaarsen, en nog veel meer soorten. Gewoon lekker knutselen met was. Meer informatie zie kinderfeestjes.

   

KAARSEN  op bestelling                                                                                                                                                                                                                   In ons Atelier worden ook kaarsen gemaakt op bestelling. U kunt zelf de kleur, de decoratie en de vorm bepalen. Hierdoor kom je tot een heel persoonlijk cado. Denk eens aan 25 jarige trouwdag of een geboorte, een huwelijk of welke gelegenheid dan ook. Ook kunnen wij verschillende maten kaarsen voor bijvoorbeeld die oude kandelaar  of die kaars modellen van vroeger die u niet meer kunt krijgen. Bedenk wel dat dit extra tijd kost, de levertijd is minimaal een week. Informeer  via de  email. 

    trouwkaars naar eigen ontwerp.

      

WINKEL                                                                                                                                                                                                                                       In ons Atelier zijn ook veel kaars materialen te koop, zoals lont, paraffine en kleur pigment.  En losse decoratie materialen om zelf je kaars te versieren.    Ik geef u graag  persoonlijk aandacht, u belt en komt gewoon langs en ik...heb alle tijd voor u om te komen tot het geen u hebben wil.

OP LOKATIE.....                                                                                                                                                                                                                                      Heeft u grotere groepen en toch wilt u kaarsen maken en u heeft de ruimte dan hebben wij de materialen. En komen graag naar u toe, bel of vraag voor meer informatie. Op onze lokatie kunnen we ook met groepjes werken, aangepast aan onze ruimte en dan b.v. allemaal de zelfde techniek kaarsen maken. Ik denk dan b.v.  15  personen  die  allemaal Ballon kaars gaan maken of allemaal  een droomkaars. deze

MOZAIEK kun je ook vele kanten mee op, wij werken met glas mozaiek. meer informatie zie mozaiek.

 

 

    deze vlinder is geschikt voor buiten.

 

 

 

 

 

 


Oude Ambachten atelier · Nijkerk · 06-13508257