Workshop 

 

 

  

 

Enkele voorbeelden kan los of in combi gemaakt worden, informeer naar de mogelijkheden.

Er zijn vele mogelijkheden. Alles hangt samen met hoeveel personen u komt. En hoeveel tijd u heeft? Dus vraag hier gerust naar.

Als u met een grote groep komt is de droomkaars altijd leuk, je kunt kletsen en werken tegelijk!!

Zie hier enkele voorbeelden:

    

   

  in de zomer betrekken we soms de tuin er ook bij, altijd gezellig.

Deze Droomkaars dompel je eerst in het wit en later ga je de kleur aan brengen en maken tot wat in jou huiskamer/interieur past.  Je plaatst hier een waxine lichtje en de kaars gaat jaren mee. kosten € 13,= per persoon

Samen met vrienden of vriendinnen, familie of collega’s of vrijgezellen feestje op zoek naar een creatieve invulling, en hou je van kaarsen, dan ben je op het juiste adres.  

U kunt met 8 tot 12 personen deelnemen aan een workshop, dit zodat ieder zijn 'eigen' uitleg kan krijgen.
U kan kiezen voor een bepaalde techniek of vorm, de kleur kunt u afzonderlijk kiezen.
De techniek waar u aan kunt denken zijn bv, laagjes gieten, brokken kaars, ballonkaars, snijkaars of een persoonlijke kaars die u gaat decoreren. Ook geven wij workshops in het maken van bv paddestoel  of leliebloem of regenboogkaars.
 windlicht.
 
Het leuke van zelf kaarsen maken is dat ze uit een grondstof bestaan die er voor zorgt dat het goedbrandende kaarsen zijn, dus niet alleen de voldoening van het maken maar zeer zeker ook van de branduren. 
De kosten voor een workshop zijn vanaf € 8,= dat hangt af voor welke methode u kiest. Tijdsduur hangt af met hoeveel personen u komt. Denk aan ongeveer 2 a 3 uur.
 
 
 
 
 
    
 
 
    .      

Oude Ambachten atelier · Nijkerk · 06-13508257