Kinderfeestjes

De BALLONKAARS is voor kinderen in de leeftijd vanaf 8 jaar. Er word een ballon gevuld met water die gedompeld word in de paraffine. En daarna veranderd in bv een bloem. Kosten €13,00 per kind.Een set KAARSEN DOMPELEN , vanaf 6 jaar. Je begint met een lontje en gaat deze dompelen in de paraffine. Als de kaars dik genoeg is dan kun je hem kleuren en vormen. De kaars kan recht blijven of veranderen in een wokkel of ineens spikkels krijgen. Dan gaan we naar de kleuren was en geef je jouw kaars een speciale kleur. Van rood tot zwart en van paars tot roze. Je gaat met 2 prachtige kaarsen naar huis. Voor de kinderen met wat minder geduld hebben we kleine kaarsjes, dan duurt het niet zo lang en kunnen ze al snel gaan kleuren en vormen. Kosten € 11,00 per set kaarsen per kind.

DROOMKAARS
Door een vorm aan een stok vast te maken en hier mee te gaan dompelen ontstaan er kaars pegels...druppel voor druppel word je kaars groter en zwaarder. Als die groot genoeg is dan ga je deze kleuren. Meerdere kleuren over elkaar heen en tot slot evt. nog wat marmer effect. Leeftijd vanaf 8 jaar, tijd ongeveer 2 a 3uur kosten € 15,=

DE DROOMKAARS GAAT HEEL LANG MEE.....als hij af is, zet je er een waxinelichtje in......zo heb je jaren plezier van deze kaars.